Luxemburg city|outfit

img_6398-2

img_6401-3

Inmiddels is Luxemburg alweer een herinnering, maar een ongeveer vier weken geleden dobberde ik nog met m’n donut over de Sûre – een rivier die langs onze camping loopt. Een vrij groot contrast met nu; zittend in de schoolbanken en luisterend naar de leraren. Van de ene kant vind ik het wel weer fijn om weer lekker thuis te zijn en het ‘normale’ leventje weer op te pakken.

Jeans H&M Straptop Primark Bikerjack H&M Rugzak Primark Sneakers Adidas superstar

Aangezien het de dag dat we naar Luxemburg stad gingen wisselend weer zou worden, koos ik voor een broek met gaten – veel gaten. Deze broek heeft bijna het effect van een korte broek, dus waarom niet – haha. Ik combineer deze broek graag met chiquere items, in dit geval een strap top met een leren jasje. Aangezien we de stad wilden gaan verkennen, vond ik het wel een goed idee om een paar goede schoenen aan te trekken. Zo droeg ik mijn favoriete sneakers, oftewel de veel geliefde adidas superstars. (fun fact: omdat ik een beetje origineel wilde zijn kocht ik ze in zwart, bijna iedereen heeft ze namelijk in het wit).

Ik vind Luxemburg écht een prachtige stad. Ik snap eigenlijk niet waarom het zo onbekend is. Luxemburg stad deed me namelijk meteen denken aan New York – niet dat ik daar ooit geweest ben, maar dromen moet kunnen, haha. De grote,chique en luxueuze gebouwen zou je zo in het plaatje van New York kunnen plaatsen. Ook de vele zebra paden en zakenlui met starbucks coffee in hun handen bevestigden dat plaatje. Ook werd er hier en daar gebouwd aan de wegen – die er eigenlijk al gewoon perfect uitzagen. Naar mate ik meer door de stad liep en het oude gedeelte binnenkwam, leek het juist op Parijs. Heel apart, maar zo mooi!

Op dit moment ben ik bezig met één geheel maken van de vakantiefilmpjes die ik uiteindelijk op mijn blog wil plaatsen, in combinatie met een overvloed aan foto’s en verhalen. Helaas heb ik het drukker met school dan verwacht, maar ik probeer zo veel mogelijk te kunnen doen aan mijn blog. Maar voor mij is dat eigenlijk geen excuus, want ik wil gewoon zo goed mogelijk plannen en zo veel mogelijk doen aan mijn blog… XOXO gossip girl -haha, no just kidding, ik kijk momenteel Gossip Girl dus moest eraan denken haha, maar oké; kusjes, Sanne


facebook bloglovintwitter instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *