hoe je binnen enkele dagen van een onzuivere huid afkomt|review

IMG_6518 (2)

Ja, ik kan wel zeggen dat dit lush product een wondermiddel is, maar laten we bij het begin beginnen. Natuurlijk kende ik de bath bombs van lush, maar de verzorgingsproducten begon ik toch steeds interessanter te vinden. Daarom nam ik laatst dit masker mee (uit Amsterdam) en I’m in loveeee! Ja, met Amsterdam én dit masker, haha!

Mask of magnaminty

IMG_6482 (2)

Het masker heet magnaminty, deze naam verwijst naar de geur én naar een ingrediënt; pepermunt. Deze pepermunt is bedoeld om je huid op te frissen. Verder is het product bedoeld om een onzuivere huid tegen te gaan, het is dus ook erg handig als je last hebt van  een vette huid.

Pak je onzuivere huid aan met dit machtige masker

Substantie

IMG_6498 (2)

IMG_6486 (2)

De substantie is heel erg dik en er zitten klontjes in het masker. Deze klontjes creëren een soort van scrub effect op het moment dat je het masker gaat in masseren in de huid.

Het masker ruikt naar tandpasta, aangezien ik tandpasta lekker vind ruiken vind ik dit geen enkel probleem. Verder is de geur niet echt speciaal en ruikt het naar een typisch klei masker.

Het aanbrengen

IMG_6576 (2)IMG_6582 (3)

sunday morning face, hair and outfit

Ik vind het erg fijn om het masker met een foundation kwast aan te brengen. Zo wordt het masker egaal verdeeld én het is veel hygiënischer – tenzij je deze kwast niet schoonmaakt natuurlijk. De bedoeling is om het masker 5-10 minuten te laten intrekken, ik wacht gewoon totdat het compleet is opgedroogd. Zodra dat is gebeurd, was ik het masker van mijn gezicht. Dit gaat heel gemakkelijk, dus daar hoef je je zeker geen zorgen over te maken!

Conclusie en resultaten

IMG_6494 (2)

Ik ben serieus dol op dit masker! Het is een klei masker, en klei maskers staan erom bekend dat ze de olie op je gezicht verwijderen. Dat doet dit masker zeker! Daarnaast ziet je gezicht er fris en opgewekt uit na het aanbrengen van het masker en onzuiverheden lijken kleiner te zijn geworden.

Ook moet ik even kwijt dat ik normaal gesproken bijna nooit masker gebruikte omdat het zo veel tijd kostte, maar dat valt écht mee! ’s Avonds voor het slapen gaan breng ik het maskertje aan, in de tussentijd ruim ik mijn kamer op en tijdens het douchen was ik het masker van mijn gezicht. Super handig! Ook gebruik ik het masker graag ’s morgens in het weekend. Dat ik soms het masker twee keer per dag aanbreng, zullen we maar tussen ons houden, want dat is niet zo goed voor de portemonnee, haha.


facebook bloglovintwitter instagram
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *