Roermond hotspots | collab

Lekker rondneuzen in steden, altijd leuk! Het is dan ook niet gek als je mij hoort zeggen:”hey, zullen we gewoon even rondlopen en kijken naar de huisjes”. Maar toch bluijven eettentjes en winkeltjes mijn favoriete plekjes in steden. Roermond is een stad waar ik regelmatig kom, en al moet ik zeggen dat Roermond niet de meest  ‘tumblr‘ stad is, zijn er tóch een aantal leuke plekjes die jullie vast leuk zullen vinden!

afbeelding2

Stadsweide 2, Roermond

Roermond is vooral bekend door het Designer Outlet – waar dan ook de meeste mensen naartoe gaan als ze naar Roermond gaan. In het Designer Outlet worden de grote en bekende merken verkocht voor een klein(er) prijsje. Zo kun je merken van Prada tot Adidas, van Furla tot The North face vinden. Kortom; voor iedereen wat wils.

afbeelding3

img_6709

Clevers, Markt 28, Roermond

Laatst zat ik ’s avonds in Roermond op een bankje op de markt, en bedacht me even hoe mooi Roermond eigenlijk is. De Markt zou je eigenlijk als het middelpunt van het centrum kunnen zien; het outlet komt uit op de Markt en de winkelstraten. Daarnaast liggen alle cultuur-gerelateerde gebouwen in de buurt.

Op de Markt liggen restaurantjes en een ijswinkel met héérlijk ijs, Clevers. Zeker een aanrader om eens een bezoekje aan te brengen!

 

afbeelding4

img_6725-2

Coffeelovers, Hamstraat 11, Roermond

Een plekje om tussen je lessen door koffie te halen, is natuurlijk altijd leuk – en lekker. Waar ik graag koffie haal, is bij Coffeelovers, een heel gezellig koffiehuisje dat op meerdere plekken in het land ligt. De koffie van Coffeelovers is écht heerlijk! Ook kun je de koffie gemakkelijk meenemen (handig als je weer naar school moet). Als je toch geen koffie fan bent, bij Coffeelovers verkopen ze ook thee en koude drankjes. afbeelding5

img_6727

img_6730img_6731

Kruisherenstraat 2, Roermond

Saladeria is een gezellig en knus eettentje waar je salades, sapjes en smoothie bowls kunt krijgen. Je kunt de salade bij Saladeria opeten, of meenemen. Wij hadden ervoor gekozen om een sapje en salade mee te nemen om thuis op te eten.

 

Catherine, Meike, Yente en ik hebben een artikel geschreven met onze favoriete hotspots. Als je benieuwd bent naar hotspots in Amsterdam, Utrecht en Haarlem, moet je zeker de blogs van de andere meiden even bekijken!


facebook bloglovintwitter instagram
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *