heels|fashion

IMG_5875 (2)

IMG_5843 (2)

Al sinds ik heel klein ben, vind ik hakken prachtig, zo liep ik wel eens rond op hakken – die tien maten te groot waren. Natuurlijk vind ik sneakers ook héél leuk en ze lopen ook óntzettend fijn! Toch wilde ik graag een paar ‘goede’ schoenen, die ik aan kan doen naar een verjaardag of een andere speciale gelegenheid – ik heb het natuurlijk over hakken.

Ik heb ervoor gekozen om een lekker goedkoop paar hakken te kopen. Ik draag namelijk niet iedere dag hakken en vind het dan een beetje jammer om er heel wat tientjes voor neer te leggen. Daarnaast wist ik niet of ik goed zou kunnen lopen op hakken. Dit paar scoorde ik voor 20 euro bij van Haren. Een koopje! Ik vind deze hakken heel mooi én ze lopen heel fijn. Dat komt vooral door de blokhak. Zeker een tip als je ook je eerste paar hakken wilt kopen: koop een schoen met een bredere hak. Deze hakken heb ik zelfs niet hoeven inlopen, ik heb ze meteen aangetrokken om naar een verjaardag te gaan.

How to style

Ik vind het erg leuk om deze hakken aan te doen onder een stoerder item. Zo draag ik deze hakken weleens in combinatie met een culotte of destroyed broek. Ik houd vooral van die stoere outfits met een classy item, in dit geval hakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *