even met jullie kletsen|personal

IMG_5825 (2)De laatste tijd heeft mijn blog op een ‘lager pitje gestaan’-hoe iedereen het zou beschrijven. De reden? Ik had het gewoon héél druk. School was bijna afgelopen, toen kwam de proefwerkweek, toen heb ik gewerkt en toen had ik een week hélemaal volgepland. Op het moment dat ik dit typ heb ik de eerste vrije dag – dus dat ik gewoon niets heb gepland. Ik heb na lange tijd mijn camera weer in mijn handen gehad, heerlijk! Ook heb ik na lange tijd weer inspiratie – en veel, maar laten we beginnen bij het begin; wat heb ik tot nu toe gedaan?

Het eerste weekend van mijn – nog niet officiële vakantie – ben ik naar de musical Anne geweest. Na drie uur rijden kwamen we aan bij het theater en hebben daar heerlijk gegeten en genoten van de voorstelling. De voorstelling was écht prachtig en heel indrukwekkend. Als je de kans krijgt om ernaartoe te gaan, zeker doen! Aan het einde van de voorstelling was ik sprakeloos, zo mooi was het. Ik ben nu ook begonnen aan het boek Het Achterhuis van Anne Frank. Ik verwachtte eerst dat dit geen ‘echt’ boek zou zijn – omdat het allemaal dagboek bladzijden zijn, maar geloof me, dit boek is écht goed geschreven. Ik heb het boek nog niet uit, maar kan het nu al niet laten liggen.

IMG-20160719-WA0001 IMG-20160720-WA0007

Dinsdags ben ik met de ns jongerentour naar Zandvoort gegaan. Voor ons als Limburgers was het maar liefst drie uur reizen – waarvan we drie kwartier met z’n vieren op twee stoelen waren gepropt. Wat was het druk in de trein vanaf Amsterdam centraal naar Zandvoort! Eigenlijk best logisch gezien het heerlijke weer. We hebben de hele dag aan het strand gelegen en zijn het aantal keer het water in gegaan. Omdat ik niet zo vaak aan zee kom, vond ik het heerlijk om uit te waaien aan zee. Ook mijn huid was het niet echt gewend om aan zee te zijn, ik heb me drie keer ingesmeerd en alsnog waren mijn benen hélemaal verbrand – en mijn voet is verbrand, haha.

Reizen met de trein vind ik, eerlijk gezegd, heel leuk. Je ziet veel van de natuur en steden én je komt op plekken waar je anders nooit zou komen. Helaas hebben we wel op de laatste dag te maken gehad met niet één, maar twee aanrijdingen met een persoon. Best heftig… Op de heenweg had de trein vertraging die wij zouden nemen richting Utrecht door een aanrijding en op de terugweg zaten we zelf in de trein waarmee de aanrijding plaats vond. Echt heel heftig, de sfeer was daarom ook ineens heel anders. Meer dan twee uur later kwamen we met grote honger aan op het station. Pff, wat was dat een lange reis!

De jongerentour van NS bestaat dus uit drie dagen. Naast dat we naar Zandvoort zijn geweest, zijn we ook naar Den Bosch en Utrecht geweest. Den Bosch was erg leuk en gezellig, echt een gezellige stad! We kwamen daar al vrij vroeg aan, waardoor het nog lekker rustig was – vooral bij lush was het erg rustig. ’s Middags zijn we lekker gaan eten bij Bagels&Beans. We namen iedere dag voor om niet wéér te gaan eten bij Bagels&Beans. Mislukt. Alleen in Utrecht zijn we ergens anders gaan eten. Toen we met de trein aankwamen in Utrecht was het al tijd voor lunch, we hadden dan ook flinke honger. Het eerste cafeetje dat we zagen zijn we in gelopen. Daar hebben we heerlijk gegeten en zijn toen de stad ingedoken.

 

Voor de komende weken heb ik nog niet zo heel veel plannen. Wel ga op vakantie, zin in! Daarnaast wil ik veel aan mijn blog doen en een aantal back to school gerelateerde artikelen (of filmpjes) maken. Ik ben nu bezig met mijn spullen inpakken, want ik ga straks logeren bij een vriendin.

Wat zijn jullie plannen voor de vakantie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *