deze sieradentrend mag niet ontbreken in jouw stash! |trend

Ik denk dat de chokers dichtbij de trend van de bomber jackets komen, want damn, wat worden ze vaak gedragen! Vaak zie je dat de meeste trends alleen worden gedragen door de cliché fashionbloggers, maar de chokers zijn inmiddels ook al te zien op straat. Super leuk natuurlijk!

De chokers zijn al verschillende jaren voorbij gekomen in verschillende vormen. Zo waren in de jaren 90 vooral de velvet chokers in, waarna in de jaren 2000 vooral de tattoo choker gedragen werd. Deze kwam in 2014 terug en tja, inmiddels kun je alle soorten chokers dragen in 2016.

Wrap chokers

chokers
De laatste tijd zie je vooral de wrap choker erg vaak. Ik ben fan! Deze choker ziet er nét iets stoerder uit. De wrap choker kun je op verschillende manieren combineren, bijvoorbeeld door er een strikje in te maken of een knoopje. Met de wrap choker kun je een outfit chiquer maken of juist stoerder.

Velvet choker

De velvet choker is het simpelst en makkelijkst om te combineren. Een aantal leuke combinaties met een velvet choker zijn bijvoorbeeld een off-shoulder top met een velvet choker in dezelfde kleur of een straptop met een velvet choker.

Ik vind deze trend eerlijk gezegd óntzettend leuk. Twee jaar geleden wilde ik ook héél graag een choker aanschaffen, maar omdat het toen totaal niet ‘in’ was durfde ik het niet zo goed. Eerlijk gezegd maak ik me de laatste tijd niet meer zo druk om wat mensen van mij denken – niet dat ik er heel overdreven uitzie ofzo, maar ik ben bijna veertien en sommigen vinden schijnbaar dat je op je veertiende nog met poppen moet spelen en in roze jurkjes moet rondlopen, maar zo ben ik niet. Ik heb inmiddels mijn eigen stijltje ontwikkeld en eerlijk, héél eerlijk, voel ik me beter dan ooit in ‘mijn’ kleding. Ik vind het leuk om ’s morgens voor de spiegel te staan en me op te tutten en nieuwe kleding combinaties uit te vinden. Ik vind het leuk om met kleding bezig te zijn – wat voor sommigen heel raar is en ‘tuttig’ overkomt. Kortom; draag wat jíj leuk vind – dat klinkt misschien heel dramatisch, maar zodra je draagt wat je leuk vindt, voel je je veel zelfverzekerder.


facebook bloglovintwitter instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *