About

IMG_3906 (2)

Hey, hallo! Welkom op mijn blog, Viecouleur. Ik ben Sanne, het meisje achter deze blog. Op Viecouleur.nl uit ik de ideeën die door mijn hoofd zweven en probeer ik jou en alle andere lezeressen te inspireren, op welke manier dan ook!

Over mij

Zoals ik al zei ben ik Sanne. Maar waarschijnlijk wist je nog niet dat ik dertien jaar ben en jarig ben op 20 september, vegetariër ben, sushilover ben, longboarder  ben en sport fanaat ben. Daarnaast kan ik sinds november 2014 zeggen dat ik blogger ben. Iets waar ik stiekem heel trots op ben, want mijn blog is één van mijn grootste hobby’s en een hobby dat veel meer is dan een hobby, maar ook mijn denkwijze heeft verandert. Naast bloggen ben ik heel graag bezig met sporten, muziek maken, fotograferen, reizen, shoppen en afspreken met vrienden.

Daarnaast zit ik op de middelbare school, op 2 Gymnasium om precies te zijn. Ik vind school leuk – klink raar hè? Ik houd er kortom erg van om nieuwe dingen te leren, nieuwe mensen te ontmoeten en creatief bezig te zijn. Ik volg op school dan ook cultuurlessen, waar ik met héél veel plezier naartoe ga.

Over Viecouleur

Als 10-jarig meisje, kwam ik eigenlijk vrij spontaan met het idee dat ik een blog wilde beginnen. Hier ging een hele voorbereiding aan vooraf. Ik ben ongeveer een jaar bezig geweest met het bedenken en opzetten van mijn blog; ik wilde een goede start maken. Toen ik kwam met het idee van bloggen wilde ik me vooral focussen op DIY’s en makeup, na een tijd bloggen merkte ik dat mijn hart hier niet bij ligt, dus ben ik vooral gaan bloggen over fashion. Iets waar ik eigenlijk mijn hele leven mee bezig ben en iets dat véél beter bij mij past. Deze keuze is erg belangrijk geweest; sinds ik blog over fashion en lifestyle blog ik nóg meer en liever en steek ik nóg meer energie in mijn artikelen.

Viecouleur is te volgen op verschillende social media, namelijk; instagram, twitter, bloglovin’ en facebook.

Veelgestelde vragen

Wat betekent Viecouleur?

Kleurrijk leven, een naam met een dubbele betekenis. Ik denk dat iedereen een eigen gedachtegang achter deze naam heeft.

Waarom ben je een blog begonnen?

Omdat mij dit ontzettend leuk leek en omdat ik alle disciplines die aan bod komen bij het bloggen erg leuk vind.

Hoe begin je een blog?

Oehh, als je wilt gaan bloggen: zeker een aanrader! Ik heb hier een uitgebreid artikel over geschreven (klik hier)

‘Komt er morgen een artikel online’?

Ik probeer om de dag een artikel online te zetten, maar bij mij geld ‘kwaliteit boven kwantiteit’. Ik heb liever een uitgebreid artikel dat ik zelf zou lezen dan een kort artikel dat ik online zet omdat het ‘moet’.

about2                                      about4about3