overdressed|outfit

IMG_6317 (3)

IMG_6320 (2)          IMG_6310 (2)

IMG_6326 (2)

Ik weet eigenlijk niet wat me bezielde, maar ik zag deze trui hangen en vond hem super leuk. Dat hij een heel klein beetje  oversized zou zitten, had ik verwacht, maar dat ik hem als jurk zou kunnen dragen… In ieder geval; het verhaal achter deze trui jurk is dat ik geen kaartje kon vinden met de maat en ja, dan krijg je dit.

Sowieso kijk ik de laatste tijd niet meer zo nauwkeurig naar maten van kledingstukken, dan weet je dat er heel veel anderen rondlopen met het kledingstuk en het op dezelfde manier combineren. Door een kledingstuk één maat – of meer – groter te kopen, wordt het ‘unieker’ doordat je het op je eigen manier combineert.

IMG_6270 (3)IMG_6323 (2)

trui C&A (Luxemburg) bikerjack H&M  short primark rugzak primark schoenen adidas superstar 

In mijn vorige outfits droeg ik meestal een bikerjack. Inmiddels heb ik een nieuwe aangeschaft, deze van de H&M. Ik ben er héél blij mee en weet dat ik hier een aantal jaar mee door kan. Jassen zijn van zo’n kledingstukken waar je wat meer geld voor neer legt, maar ze zo vaak draagt, dat ze het geld waard zijn. Ik wil nu ook gaan investeren in een goede spijkerbroek waar ik jaren plezier van heb – veel beter dan broeken die na een half jaar al versleten zijn. Normaal gesproken draag ik ook altijd broeken – lekker makkelijk, zeker voor school. Toch vind ik zo’n outfits zoals deze erg leuk, zeker om wat verandering te brengen in de dagelijkse outfits.

De dagelijkse outfits op dit moment zijn bikini’s en korte broeken. Ik ben namelijk op vakantie en het is heerlijk weer! Tot nu toe heb ik bijna iedere dag kunnen dobberen op de sûre, heerlijk! Meer over mijn vakantie zullen jullie snel zien verschijnen op mijn blog!

IMG_6298 (2) IMG_6295 (2)

Onder het jurkje draag ik een kort broekje, omdat het jurkje toch erg kort is. Ik draag sowieso altijd een soort van sportbroekjes onder jurkjes. Deze broekjes zijn zwart en zitten strak om je benen heen, waardoor je geen lijntjes kunt zien én niemand zal ooit je onderbroek zien.

 Shop deze outfit


facebook bloglovintwitter instagram
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *